Om Samlalån24

=

Om oss

Det blir allt vanligare att svenska hushåll samlar på sig ett stort antal olika lån och krediter. För att sänka räntekostnaderna är det oftast en smart idé att ansöka om ett nytt lån med låg ränta för att betala av alla mindre dyra lån. Att om-finansiera sina dyra lån med ett billigare privatlån går ofta under benämningen att samla lån.

Samlalån24 grundades 2018 med målet att hjälpa människor att sänka sina räntekostnader genom att jämföra Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare som erbjuder samlingslån utan säkerhet. Då räntan och avgifterna för samlingslån skiljer sig mellan olika långivare är det viktigt att jämföra lånevillkoren mellan ett flertal långivare innan man skriver under ett låneavtal.

=

Jämför lån tryggt hos Samlalån24

Hos Samlalån24 hittar du endast långivare och låneförmedlare som är licensierade hos Finansinspektionen. Vi jämför endast Sveriges populäraste långivare och låneförmedlare som erbjuder möjligheten att samla lån. Vi är även en helt oberoende jämförelsetjänst och vi presenterar alltid kundbetyg från tredjepartstjänster som exempelvis Trustpilot. Du kan därmed känna dig trygg när du jämför lån hos Samlalån24.

=

Ansvarsfriskrivning

Samlalån24 är en jämförelsetjänst för samlingslån. Om du har några frågor kring ett samlingslån är vår rekommendation att du kontaktar långivaren för mer information.

Beräkna belopp i vår jämförelsetjänst som exempelvis Att återbetala och Månadskostnad är beräknade utifrån den lägsta räntan som erbjuds av långivaren. Tänk på att räntan för samlingslån sätts individuellt utifrån dina ekonomiska förutsättningar.

Trots att vi kontinuerligt uppdaterar information om om exempelvis krav, räntor och avgifter kan vi inte garantera att angiven information är aktuell. Vår rekommendation är därmed att du alltid undersöker lånevillkor hos respektive långivare innan du signerar ditt låneavtal.

=

Kontakt

Om du vill komma i kontakt med oss som driver Samlalån24 kan du använda kontaktformuläret lite längre ned på denna sida.

Kontakt

10 + 15 =